Aseară am văzut unul dintre cele mai bune filme Marvel ever.

Când am ieșit de la filmul Pantera Neagră am zis : DA, un super film, cu super personaje, super caractere, super muzică și mai ales super efecte speciale. Și probabil totul a fost super și pentru că l-am văzut în format IMAX 3D.

Nu sunt genul care să folosească cuvântul super de prea multe ori, dar vă asigur, aseară am văzut un super film!

Acțiunea filmului se desfășoară preponderent în Wakanda, o țară din Africa, foarte avansată din punct de vedere tehnologic, unde prințul moștenitor T’Challa se întoarce pentru a conduce țara. Când doi dușmani conspiră pentru a distruge țara, eroul cunoscut ca și Pantera Neagră trebuie să se alieze cu agentul C.I.A. Everett K. Ross și cu alte personaje pentru a împiedica ca Wakanda să fie atrasă într-un război mondial.
Povestea filmului nu este cine știe ce, după părerea mea, dar atunci când filmul s-a terminat, aș fi vrut să mai fi durat cel puțin jumătate de oră 🙂 .

După părerea mea, filmul Black Panther este cel mai bun de la The Avengers încoace și vă recomand să mergeți să-l vedeți la  IMAX  pentru soundtrack și pentru efectele speciale foarte faine.

Pantera Neagră

PS: Orice fan Marvel știe că la final sunt câteva scene importante. Așadar, nu plecați din sală imediat după generic, deoarece veți regreta ? !

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.