Vichy

De câte ori nu vi s-a întâmplat să achiziționați o anumită cremă și, după ce ați cumpărat-o și ați încercat-o, să vă dați seama că nu este potrivită pentru voi? Și pentru că nu ați avut posibilitatea să o returnați și uneori produsul cosmetic achiziționat costă o mică avere, v-ați făcut o părere proastă despre marcă și despre produs. Dar poate că produsul era unul chiar ok, dar nu era cel potrivit tenului vostru.


Probabil că acesta este unul dintre motivele pentru care Vichy a lansat o campanie de testare a anumitor creme de îngrijire pentru doamne și domnișoare. Pentru a fi transparenți și pentru a da posibilitatea femeilor din România să încerce produsele înainte de a le cumpăra, începând cu mijlocul lunii septembrie, în anumite farmacii din țară, Vichy a pus la dispoziția femeilor kituri gratuite de testare a 4 creme de îngrijire a tenului:

  • Idéalia – pentru netezirea şi iluminarea tenului
  • Aqualia Thermal – pentru un ten proaspăt
  • Liftactiv – pentru netezirea ridurilor profunde
  • Neovadiol – pentru combaterea efectelor menopauzei asupra pielii


Ce cuprinde kitul de testare?

Kitul gratuit, disponibil în farmaciile partenere (click AICI pentru a afla care sunt aceste farmacii), cuprinde 2 miniaturi a câte 3 ml de cremă din gama pe care v-o alegeți voi, o mostră de fond de ten (1,5 ml), o mostră de cremă pentru conturul ochilor din aceeași gamă (1,5 ml) plus un voucher de 20 lei ce poate fi folosit la achiziționarea unui produs Vichy din gamele scrise pe verso-ul lui.  Eu am testat Idéalia și Aqualia Thermal. Cred că doar aceste două creme se potrivesc nevoilor tenului meu, vârstei mele, și mă gândesc serios să cumpăr varianta full size a cremei Idéalia, pentru netezire și iluminare.

Și pentru că există zone ale țării unde kiturile de testare nu sunt disponibile, sau nu se mai găsesc în farmacii, Vichy le oferă doamnelor și domnișoarelor posibilitatea de a solicita online kitul gratuit ( trebuie doar să completeze acest CHESTIONAR ). Am testat această modalitate de primire a kitului gratuit și pot să vă spun că funcționează. Zilele trecute am primit prin curier kitul Idéalia.

Campania mai este valabilă doar până la data de 15 noiembrie 2017.


La fel ca și Vichy, La Roche-Posay a lansat o campanie de testare a 2 dintre produsele destinate tenului gras, predispus la acnee: Effaclar Gel Spumant Purifiant și Effaclar Duo (+). Kiturile sunt disponibile în farmaciile partenere ( http://bit.ly/FarmaciiPartenere-KitTestare). În plus, în perioada 16 octombrie – 29 noiembrie 2017, vă puteți programa pentru o consultație dermatologică gratuită în orașul vostru. Consultați lista medicilor parteneri aici: bit.ly/CliniciPartenere

Ce cuprinde kitul de testare?

Fiecare kit de testare conține o miniatură a câte 15 ml de gel spumant Effaclar Gel Spumant Purifiant și  3 ml de cremă Effaclar Duo (+) plus un voucher cadou valabil până la finalul anului la achiziționarea unui produs din gama Effaclar.

Momentan acestea sunt campaniile de testare disponibile în farmacii. Sper că la un moment dat în fiecare punct de vânzare să existe mostre gratuite din produsele comercializate. Până atunci salut acțiunea Vichy și La Roche-Posay și vă recomand, dacă nu ați făcut-o deja, să mergeți în farmaciile partenere și să solicitați kiturile gratuite potrivite tenului vostru.Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.