buchete online

De ce să trimiți flori printr-un intermediar?

Oare de ce?

Pentru că persoana care le primește se va simți iubită, dorită, respectată, apreciată și pentru că mesagerul este o persoană despre care ea nu știe nimic?

Pentru că e fain să-i arăți că o apreciezi?

Pentru că te simți tu bine?

Pentru că o faci fericită?

Pentru că îi vei smulge un zâmbet și poate chiar o lacrimă de fericire?

Oare de ce?


Tu de ce ai alege să trimiți flori online unei persoane dragi?

Atunci când am ales eu să trimit prima dată flori online a fost cu ocazia unei zile de naștere.

Și pentru că persoana dragă era în Anglia, am căutat site-uri care oferă un astfel de serviciu în UK. Și am găsit! Multe chiar.

Înainte de a face comanda online, am ales să analizez câteva site-uri, să mă documentez mai bine și să aleg cel mai fain buchet de flori care să coste în jur de 20 de lire. Criteriul principal după care am ales site-ul de pe care am făcut comanda a fost să fie pe prima pagină atunci când căutam pe Google 🙂

Da, știu, în acea perioadă nu știam de reclame plătite…

Aceste lucruri le-am aflat puțin mai târziu când mi-am făcut primul blog.

Dar am avut noroc și am făcut comanda de pe un site ok, florile au costat până în 20 de lire, iar buchetul a fost extraordinar.

Și da, am trăit o experiență foarte bună cu cei din UK.
Cei de la care am comandat flori au fost foarte ok, iar florile au fost excepționale.

flori online

Anii au trecut, experiența nu s-a mai repetat ( chiar nu știu din ce motiv 🙁 ) și iată că a venit și ziua Ancăi, o persoană dragă mie, ce locuiește în nordul țării.

Și pentru că un cadou trimis prin poștă sau prin curier nu ar fi ajuns la destinație în 24 de ore ( ce să faci când nu te organizezi bine în astfel de situații …

🙁 ), am ales să îi trimit un cadou simbolic: flori frumoase oferite din dragoste.

Și pentru că între timp am mai învățat și eu câte ceva în ale marketingului 🙂 , nu am mai ales primele site-uri care apar pe google, ci am ales să analizez oferta de servicii prezentate pe primele site-uri, poziționate sub cele plătite.

3 site-uri mi-au captat atenția . Primul este Magnolia, al doilea este Floria și al treilea este Buchete.

Dacă pe site-urile din Anglia găseai cu ușurință buchete frumoase până în 100 lei, oferta pentru români nu este atât de diversificată, dacă mă raportez pa preț.

Spre deoasebire de cele din UK, pot spune că florile au prețuri mult mai mari( cred că cu cel puțin 50% mai mari decât primele site-uri pe care le găsești căutând pe google: online flowers UK). În Anglia cu maxim 20 lire cumperi niște buchete superbe. Oferta din România este ceva mai săracă, dar totuți există.

După câteva minute bune de căutat am găsit un buchet care să fie pe placul meu.Prețul pe care l-am plătit a fost în jur de 160 lei ( cu tot cu taxa suplimentară de transport – a, da, dacă destinatarul locuieste altundeva decât într-un oraș mare, plătești o taxă de curierat 🙁 ), deci cu cel puțin 50 lei mai mult, dacă aș fi ales să-l trimit în Anglia.

Dar acest aspect este mai muțin inportant.

Important este că am surprins-o, că i-am adus zâmbetul pe buze și că pentru câteva zile acel buchet de trandafiri albi a fost în casa ei.

Eu mă bucur tare  când pot oferi flori oamenilor dragi și vă recomand și vouă s-o faceți!

Un buchet de flori trimise unei persoane dragi, chiar dacă nu stă în aceeași localitate cu tine, este cel mai frumos și de efect cadou ce poate să-l primească din partea ta.
Și merită toți banii din lume să o faci fericită!

flori online Romania

Voi când ați oferit flori unei persoane dragi?

Pupici

:-*

Related Posts

One thought on “De ce să trimiți flori printr-un intermediar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.