Trupa Taxi

Sâmbătă seara la invitația Adei, am participat la unul dintre cele mai faine concerte ale trupei Taxi, ever.

Da, mie chiar îmi plac melodiile lor, chiar rezonez cu unele dintre ele și da, abia am așteptat să vină seara concertului.

Am mers la concert cu fratele meu și alți doi prieteni dragi (mari fani Taxi) și am rămas plăcut surprinsă când am văzut sala plină.
O sală plină cu oameni de toate vârstele ( am rămas  puțin surprinsă când am văzut că în sală sunt foarte mulți copii, minori chiar, care probabil i-au însoțit pe părinții care nu aveau cu cine să-i lase acasă, deși sunt convinsă că au fost informați despre sinceritatea cu care solistul spune lucrurilor pe nume 🙂  și despre acordul pe care trebuie să-l semneze atunci când intră în sală … ).

Dar trecând peste acest aspect, pot să vă spun că nu am mai râs de mult cât am râs la acest concert. Sinceritatea solistului, stilul lui autentic, inconfundabil, m-au făcut să mă relaxez și să uit de lucrurile pe care trebuie să le fac zilnic. Și pentru asta pot spune că-i mulțumesc.

Glumele politice făcute, melodiile cu o țintă precisă, muzica autentică, versurile emoționante și da, inteligente, au făcut din concertul aniversar Primii 20 de ani să fie unul extraordinar.

A, da … și am și cântat!Inclusiv melodia “O sa-mi las burtă pentru tine” :)) (cei ce au fost la concert știu de ce spun acest lucru).

Și am și dansat. Și au fost mulți care s-au ridicat de pe scaune și au dansat . Și a fost minunat!

În concluzie, dacă aveți șansa de a participa la vreunul dintre concertele trupei Taxi, vă recomand să o faceți!

Veți petrece 2 ore minunate!

P.S. : turneul național aniversar #Primii20DeAni, care a început în Constanța, pe 12 octombrie 2019, se va încheia în Satu Mare pe 4 decembrie, deci mai aveți timp să-l prindeți

 

V-am pupat

:-*

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.