rochie bandage

De revelion aș fi vrut să port o rochie bandage

Când am încercat prima dată o rochie bandage aveam cu aproape 30 de kilograme mai puțin, nu-i aveam pe cei 2 copii minunați și nici nu eram aproape de 40 de ani.

Acum sunt puțin cam împlinită, mamă fericită și în floarea vârstei 🙂 .

Oi fi eu în floarea vârstei și mamă fericită, dar îmi doresc extrem de tare să revin la greutatea la care mă simțeam și eu bine, feminină, atrăgătoare.

Și da, îmi doresc tare mult să mai pot purta, cu mândrie, o astfel de rochie!

După părerea mea o astfel de rochie mă avantaja atunci când aveam talia subțire și șoldurile late. Acum am șolduri late și …..talie invizibilă 🙁 .

Dar am doi copii minunați, deci nu îmi pare rău nici măcar un minut.

După părerea mea, în acest moment, rochia bandage este unul dintre cele mai sexy articole de îmbrăcăminte pentru femei. Doar că, pentru a o purta, este esențial ca abdomenul să fie plat, deoarece hainele elastice, foarte strâmte, scot și mai tare în relief această zonă.

Și numai de abdomen plat nu am eu parte acum!
Dar până la anul, pe vremea aceasta, sunt convinsă că voi arăta mult mai bine și bineînțeles mă voi simți mult mai bine.

Știu că va fi mult mai greu să dau jos kilogramele acumulate în acești ultimi ani, deoarece nu mai am 20 de ani, dar mai știu și că nu este imposibil. Am întâlnit oameni care au slăbit mult mai multe kilograme în mai puțin de 1 an, așa că, se poate!

Iar pentru a-mi fi mie mult mai ușor, voi apela la ajutoare profi. Nu voi încerca diete minute, care să ma ajute să scap de multe kilograme într-un timp foarte scăzut. Voi apela  la nutriționist și voi face și sport.

Voi asculta cu sfințenie sfaturile pe care nutriționistul mi le va da, deoarece știu că este foarte important ce mănânci și cât mănânci. Voi renunța la zahăr și implicit la Nutella, prietena mea în ultimele luni, și voi apela la ajutorul instructorului Ovi Bonțe. Am văzut rezultate spectaculoase la persoane cu care el a lucrat.

Și la anul, când voi face 40 de ani o să vreau să arăt și să mă simt super.

Și voi sărbători cu prietenii purtând această minunată rochie bandage:

bandage dress

Ce ziceți? Credeți că voi reuși sau nu?

Related Posts

One thought on “De revelion aș fi vrut să port o rochie bandage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.