Delicioși și sățioși – biscuiții Gerble

Luna aceasta am primit spre degustare de la BUZZStore și de la Gerble Expertul Dietetic 8 pachete de biscuiți dietetici:

  • 2 pachete Gerble Expertul Dietetic Biscuiți Miere și Susanbiscuiti Gerble
  • 2 pachete Gerble Expertul Dietetic Biscuiți Antioxidanți Merișoare și Germeni de Orezbiscuiti Gerble

 

  • 2 pachete Gerble Expertul Dietetic Biscuiți Omega 3 Castanebiscuiti Gerble

 

  • 2 pachete Gerble Expertul Dietetic Biscuiți Semințe Chia Omega 3biscuiti Gerble

Nu-i mai văzusem pe piață până atunci, dar fiind dietetici am zis că merită să le dau o șansă.

Bogați în fibre, Omega 3 și antioxidanți, fără coloranți sau conservanți, cu un conținut redus de zahăr , sare și grăsimi, biscuiții Gerble păreau cea mai bună alegere în pauzele dintre mese.

Fiind bogați în fibre, ne ajută să păstrăm o digestie sănătoasă. Prin conținutul ridicat de Omega 3, aceștia reglează nivelul colesterolului și al grăsimilor, în timp ce Vitamina E și antioxidanții ne mențin tinerețea , protejându-ne de stresul  oxidativ. Aaaa, și să nu uit: conțin cu până la 81% mai puțini  acizi grași saturați și cu 50% mai puțin zahăr  față de media biscuiților de pe piață.

Eu sunt fan biscuiți dietetici. Îmi cumpăr de fiecare dată când merg la cumpărături cel puțin 1-2 pachete și de fiecare dată încerc și produse noi. Dar pe acești biscuiți de la Gerble nu i-am văzut niciodată prin magazine. I-am căutat recent  în Auchan și Kaufland, dar fără succes :(, deși speram că vor fi acolo, pe raft, deoarece am văzut pe site-ul nutrivita.ro că printre magazinele partenere se numără și aceste două supermarketuri.
Online i-am găsit pe nutrivita.ro și pe emag.ro, dar aș prefera să-i găsesc fizic în magazine, pentru a evita costurile de transport, care sunt cât un pachet mare de biscuiți Gerble, sau chiar mai mult.

Mare păcat că nu sunt și în marile lanțuri de magazine, spun eu, deoarece marea majoritate a persoanelor ar prefera să-i cumpere fizic din magazine.

Poate, în viitorul apropiat îi voi putea achiziționa din supermarketuri.

Revenind la acești delicioși biscuiți dietetici, pot spune că mie mi-au plăcut cel mai mult cei cu merișoare și cei cu chia.

biscuiti Gerble

Aceștia sunt preferații mei.

Nu sunt foarte dulci ( cum sunt cei de la BelVita, spre exemplu ), sunt foarte sățioși și extrem de gustoși.

Dar vouă poate vă vor plăcea alții. Am văzut pe site-ul nutrivita.ro că sunt mult mai multe feluri de biscuiți Gerble. Aruncați și voi un ochi aici și vă convingeți.

Am încercat să fac o degustare împreună cu colegii de la  ambele job-uri pe care le am, dar din păcate nu am mai putut ajunge la Infobest. Promit că cu prima ocazie voi ajunge și la voi Marius, Mihai, Ioana și Adriana 🙂 .Așa că am făcut o degustare la cel de-al doilea job.

degustare biscuiti Gerble

Părerea persoanelor care au gustat acești biscuiți?

  • sunt foarte buni
  • sunt delicioși chiar dacă nu sunt atât de dulci ( se pare că lor le plac biscuiții dulci 🙂 )
  • pot fi o gustare excelentă între mesele principale ale zilei
  • te saturi mâncând un pachețel de biscuiți Gerble
  • spre exemplu doamnei Elena i-au plăcut biscuiții Gerble cu miere

Gerble

Voi, ați gustat delicioșii biscuiți Gerble?Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.