escape games

Escape Games pentru un team building reușit

Ce este Escape games si de ce poate fi o solutie in team-building-uri?

Pandemia a schimbat total modul în care ne desfașuram activitățiile profesionale și personale. Munca de acasă și restricțiile din ultimii doi ani au împiedicat angajații să se întâlnească și să participle la evenimente precum team buildinguri, petreceri de Crăciun sau alte  activități distractive. 

Astfel, echipele de HR au fost nevoite să găsească noi soluții prin care angajații se pot distra și reconecta. 

 

Dacă ești în cautarea unei activități online pentru echipa ta, acest articol este pentru tine. Iată câteva idei de activități online distractive pentru următorul tău team building.s

Escape games online

Probabil că ești deja familiar cu termenul de escape room. Ei bine, un escape game online se aseamănă destul de mult cu acest concept. Diferența constă în faptul că tu și echipa ta veți rezolva cazul din fața unui calculator, în loc să fiți închiși într- cameră de unde trebuie să evadați.

Activitățile de online escape games sunt preferate de către companiile care își doresc să ofere voia bună în echipă și să ajute angajații să capete un tonus bun și chiar abilități noi.

Pe piață există numeroase optiuni de jocuri pentru escape. Tot ce trebuie să faci este să gasești jocul care se potriveste cel mai bine echipei tale. Unele companii de escape games oferă și soluții personalizate pentru companii. Astfel, poți avea un joc special creat pentru compania sau produsul tău.

escape games

Petrecere virtuală de Murder Mystery 


Îți plac petrecerile tematice? Ești fan Haloween sau ești pasionat de rezolvarea puzzle-urilor? Atunci cu siguranță o să îți placă jocurile de murder mystery. 

 

Un joc de murder mystery are toate componentele necesare pentru a creea o petrecere tematică reușită. Fiecare joc include descrierea jocului si a poveștii, cartonașele cu statusul jucătorilor (inocent sau criminal) și descrierea fiecărui personaj din poveste. Unul dintre participanți joacă în secret rolul unui criminal, în timp ce ceilalți jucători trebuie să stabilească cine dintre ei este criminalul.

Campionat de jocuri video

Ești pasionat de jocuri video? Daca ai colegi care împărtășesc aceeași pasiune cu tine, atunci poate ar fi o idee bună sa organizați un maraton de jocuri video. 

 

Există o serie largă de jocuri ce pot fi jucate online. Tot ce trebuie să faci este să alegi jocul dorit și o platforma de comunicare precum Teams sau Zoom.

Team-building-ul este o activitate extrem de importantă pentru companie și angajați având un rol puternic în cunoașterea și sudarea echipelor. Activitățile de team building pot ajuta echipele să învețe să colaboreze în vederea atingerii unui obiectiv comun. Dacă până la începutul pandemiei evenimentele de team-bulding se concentrau pe activități față-în-față, astăzi lucrurile stau cu totul diferit. Team-building-ul online diferă de cel care are loc atunci când echipa se întâlnește fizic. Cu toate acestea, rezultatele obținute în urma unei activități de team-building online sunt la fel de benefice. Alegerea unui eveniment online de team-building, care să răspundă nevoilor curente ale echipelor, este astăzi mai ușor ca niciodată. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.