November Notes in Social Media 2017

November Notes in Social Media 2017

Anul trecut am participat prima dată la November Notes in Social Media și mi-a plăcut. Am primit unele informații folositoare pentru mine și blogul meu.

Și anul acesta voi participa la aceste eveniment, iar organizatorii ne promit că November Notes in Social Media nu va mai fi doar o simplă conferință, ci va include și o zi de workshopuri.

Cui se adresează November Notes in Social Media 2017?

Organizat de BloggingTM 2.1, November Notes in Social Media este un eveniment dedicat bloggerilor în căutare de nou și dornici de perfecționare, cum sunt și eu 🙂 , dar și specialiștilor care doresc să învețe de la maeștrii din online, freelancerilor, pentru care social media a devenit un mod de viață și tuturor celor care vor să învețe ceva nou.
Vrei să participi? Iată ce trebuie să faci:

  • Dacă ai un blog, scrie un articol prin care îți exprimi intenția și dorința de a participa la November Notes in Social Media  și care este motivul pentru care vrei să participi la acest eveniment cu link către bloggingtm.ro și apoi completează formularul de înscriere de aici.
  • Nu ai blog și ai vrea să participi? O poți face completând formularul de înscriere de aici și achitând o taxă de participare în valoare de 100 lei. Dacă ești student beneficiezi de o reducere de 50% din plata taxei cu condiția să ne prezinți legitimația de student.

Dacă în 2016  data de 11 noiembrie a fost dedicată  conferinței, anul acesta organizatorii ne promit două workshopuri BloggingTM. Nu ni se dezvăluie  numele celor ce vor vorbi la eveniment, dar pe pagina de Facebook am văzut că s-a confirmat participarea lui Cristian China Birta pe care chiar vroiam să-l întâlnesc anul acesta sau anul viitor la o conferință. Și uite că vine la Timișoara mai repede decât mă așteptam.
Vă invit să urmăriți pagina evenimentului de Facebook pentru a afla mai multe despre eveniment, despre speakeri precum și despre workshopuri, în concluzie pentru a fi la curent cu toate noutățile  #novembernotes2017

Ne vedem acolo?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.