Revive Medical

O oră de relaxare la super preț

Săptămâna trecută, mai pe după-masă, mi-a apărut pe Facebook o ofertă de masaj.

Și pentru că tot îmi doream de mult timp să merg și eu cel puțin o dată pe săptămână la masaj, am dat click pe acea reclamă și am cerut mai multe detalii ( direct pe pagina de Facebook a firmei Revive Medical, deoarece site-ul este în lucru). Oferta era: 3 ședințe de masaj plătite + 3 ședințe de masaj gratuite. Totul la doar 180 lei. Preț chiar foarte bun, spun eu!
În concluzie, decid să cer mai multe informații despre aceasta ofertă și le trimit un mesaj pe pagina lor de Facebook. A doua zi, în jurul prânzului, mi se confirmă oferta și mi se spune în plus că masajul dureaza 60 de minute și toate cele 6 ședințe trebuie făcute până la sfârșitul lunii februarie. Fair enought, zic eu! Așa că cer factura, o achit online și îmi fac prima programare.

Trece weekend-ul și vine ziua de luni, adică astăzi 2 decembrie 2019. Astăzi este prima mea zi programată pentru un masaj ( cred că din primăvară nu am mai făcut un masaj profi… )

Ajung la clinica din Dumbrăvița cu 20 de minute înainte de programare și cer o cafea și bineînțeles analizez locația. ( de fapt eu zic că Revive Medical este în Timișoara, dar probabil că cei din Dumbrăvita se vor supăra 😛 ; ideea este că fiind lipite cele două localități una de cealaltă și având și mijloace de transport în comun ca sa ajungi până/de acolo, eu zic că tot Timișoara este 🙂 ).

Fără să mai lungim vorba, locația este super ok și înăuntru este foarte curat. Eu am un obicei atunci când merg la saloane sau clinici care vor să facă oamenii să arate mai bine sau să se simță mai bine 🙂 : înainte de a beneficia de serviciul pe care-l plătesc, merg și folosesc toaletele. Și aceasta este prima notă pe care o dau salonului. În funcție de cât de curat este pe jos, cât de clean este chiuveta, dacă sunt sau nu consumabile, ș.a.m.d. Iar aici, au primit un 9+, deci, super bine.

Dacă vreți să vă povestesc despre personal, pot spune că și aici au primit un 10. Domnișoara de la recepție, imbracata intr-o rochie tip sacou, a fost super amabilă și atentă la ceea ce am solicitat.  Și ce mi-a plăcut în plus, iar aici pot spune că nu am văzut în prea multe locații, a fost că mi s-a dat să completez 2 fișe: un fel de chestionar cu ce aș vrea să îmbunătățesc la mine ( la fața mea, corpul meu, stilul meu de viață) și o fișă cu date personale. Iar informațiile colectate de pe aceste fișe sunt super utile pentru ei, deoarece primesc direct de la clienți informații cu ce îi doare cel mai mult, iar acest lucru este AUR.Deci, bravo! Știți cum să obțineți informații utile de la clienți și probabil cum să le faceți oferte ( sau sper 🙂 … )

Masajul  de care am beneficiat a fost unul de relaxare. Din câte am înțeles de la Georgiana, absolventă a facultății de medicină, specializarea kineto, doar acest timp de masaj manual se face în clinică și acest lucru se datorează cu siguranță aparatelor pe care le dețin și care pot face alte tipuri de masaje mult mai profi și într-o perioadă mult mai scurtă de timp. (iar timpul înseamnă bani)

Pentru mine însă  acest tip de masaj a venit la țanc. Poate că mi-ar fi plăcut să am posibilitatea de a testa în fiecare dintre ședințele achiziționate alt tip de masaj, dar mă bucur și doar cu cel de relaxare.

A durat 60 de minute masajul și a fost super bine după. M-am relaxat, am povestit (pot spune că Georgiana este o drăguță și un ascultător foarte bun 🙂 ), am stat liniștită și când am ieșit de la masaj m-am și distrat… ( PS: poza finală vă arată și de ce).

M-am relaxat și am plecat cu zâmbetul pe buze, cu rujul inca pe buze, deci totul a fost foarte bine.

Chiar de acest lucru aveam nevoie.

Ce pot să vă spun este că oferta aceasta plu încă câteva în plus mai sunt valabile inclusiv astăzi, deci accesați pagina lor de Facebook și luați legătura cu cei de la Revive Medical, vă recomand telefonic, achitați serviciul online, pentru că nu prea mai văd cum altfel, și după ce mergeți la masaj, dacă vreți, scrieți și în comentarii dacă și voi ați da nota 9/10 la această clinică.

V-am pupat.

:*intrare Revive

baie clienti

sala de masaj

super funny

Related Posts

2 thoughts on “O oră de relaxare la super preț

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.