salata

Drumurile mă duc la Brașov destul de des în ultima perioadă și sunt recunoscătoare că pot vizita și lucra într-un oraș atât de frumos, de cel puțin 4 ori pe an!

Sunt recunoscătoare că pot alege să merg la Brașov, că pot lucra de unde îmi doresc, că pot cunoaște oameni minunați, că pot schimba viețile oamenilor, că pot să fiu eu și atât.

Iar astăzi sunt la Brașov.
M-am cazat într-un apartament pe care l-am gasit pe Booking și care este super fain. Sunt în Centrul Vechi pe Strada Postăvarului la 300 de metri de Biserica Neagră, foarte aproape de tot ce se numește restaurante, baruri, pub-uri, ș.a.m.d. Într-un cuvânt #distracție .

Ok. Acum chiar trebuie să vă spun următoarele lucruri:

  • Voi, brașovenilor, sunteți niște norocoși! Aveți un oraș extraordinar de fain, super curat cu oameni mi-nu-nați.  Aveți muntele alături. Ador să vin de fiecare dată #lavoiinbrasov ! Ador să mă încarc cu energia voastră, să admir locurile din zona, să mă plimb pe străduțele înguste ( am așa un deja-vu de Split … ). Ador să vorbesc cu oamenii ce locuiesc aici, în Brașov.

Da, voi sunteți niște oameni speciali!

Nu mă înțelegeți greșit, sunt mândră de #banateniimei , sunt mândră că trăiesc în Timișoara și nu aș da orașul meu pentru nimic în lume, doar că voi sunteți altfel.

Sunteți calzi, primitori, draguți 🙂 , amabili.

Am avut ocazia să cunosc personal câțiva brașoveni și mi-au lăsat un sentiment plăcut, de acasă. De sinceritate și liniște.

Să nu mai lungim vorba…

Motivul pentru care vă scriu aceste rânduri este că vreau să vă aduc la cunoștință o locație unde eu am mâncat cea mai bună salată cu carne de vită, ever.

Am ajuns la restaurant dintr-o greșeală. Căutam pe Trip Advisor un anumit restaurant, unde, cică, se mănâncă cele mai bune paste din Brașov, dar acesta era închis.
Așa că am riscat și am intrat în Trattorian Artisan Food, deși de afară părea o vinotecă.

Atmosfera de acolo a fost ok, dar servirea… WOW, de mult nu am mai fost tratată atât de bine. Foarte prompți, super amabili și buni vânzători.

Mi-am comandat un pahar cu vin roșu (recunosc că nu m-a prea dat pe spate recomandarea chelnerului, da, na, ce să-i faci. Probabil putea să-mi ofere doar acel sortiment de vin … ) și mi-am comandat de mâncare o salată. Aveam de ales din multe variante de salată, dar am ales-o pe cea cu carne de vită și gorgonzola.

Și am ales extraordinar.

A fost cea mai bună carne de vită pe care am mâncat-o în Brașov! Suculentă, medium rare, moale, gustoasă.

Ce mai,  DE-LI-CIOA-SĂ!

Carnea de vită a fost gătită perfect. Și trebuie să menționez că atunci când zic perfect, chiar așa este. Sunt o perfecționistă, mai ales atunci când vine vorba de carnea de vită 🙂 .

Dresingul mi-a plăcut maxim.

Gorgo este preferata mea!

Ce să mai lungim povestea.

Merită să o încercați  și voi și să lăsați papilele gustative să se bucure de un răsfăț!

Cu părere de rău poze nu am. Pe Insta și pe Facebook am pus doar câteva story-uri, iar acestea nu au ieșit așa cum îmi doream …

Deci, poze nu am.

Dar vă asigur că salata de la Trottorian Artisan Food arăta extraordinar și a fost și super gustoasă.

V-am pupat:

-:*
Related Posts

2 thoughts on “Unde poți mânca cea mai bună salată în Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.