filme 2018

Împreună cu Mihai, Andra și Dan am fost aseară să vedem filmul Red Sparrow la Cinema City în sala IMAX.

Ideea filmului nu este deloc rea, puțin previzibilă spun eu, dar ceva din film, poate interpretarea, poate faptul că actrița principală este victimizată prea mult, poate scenele derulate puțin prea repede, nu știu, dar ceva m-a făcut să nu-i dau o notă prea bună filmului.

Jennifer Lawrence joacă rolul unei balerine, Dominika Egorova,  cu un viitor promițător care suferă un accident și trebuie să găsească o modalitate de a avea grijă de mama ei bolnavă. Apelând la ajutorul unchiului său, Vanya ( interpretat de Matthias Schoenaerts), un ofițer de informații sovietic, Dominika acceptă o misiune în care ea trebuie să-l seducă pe un fan al său, însă misiunea se termină cu o asasinare. Martor la acea asasinare politică, Dominika are de ales între a muri și a deveni “a Sparrow” în serviciul rus. Alegând-o pe cea din urmă, Dominika este trimisă într-un centru de instruire unde învață să-și folosească corpul pentru a seduce și a face sex cu oricine, indiferent de situație.
Asistăm la multe scene de violență, sex și violență, dar și la transformarea Dominicăi.

Red Sparrow

 

Șansa Dominicăi vine atunci când i se dă misiunea de a seduce agentul CIA, Nate Nash ( interpretat de Joel Edgerton), pentru a afla numele unei molii în guvernul rus.

Dar Dominica are alte planuri și….. pentru a afla ce se întâmplă vă recomand să mergeți să vedeți filmul la cinema. Dacă alegeți formatul IMAX veți fi uimit de calitatea imaginii și a sunetului și veți avea impresia că sunteți și voi acolo și luați parte la întreaga acțiune.

Mi-ar fi plăcut să aud accentul acela fain rusesc, dar n-am avut parte de așa ceva. Am avut parte de o coloană sonoră super faină și de 2 ore de relaxare.

Dacă vreți să vedeți filmul, puteți deja să vă rezervați biletele la cinema.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.