Jurassic World

Review Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Trebuie să recunosc că nu am avut așteptări prea mari de la acest film.

Mă așteptam să văd efecte speciale super wow și da, am avut parte de foarte multe efecte speciale foarte fain realizate.

Am și râs la câteva scene, m-am amuzat la altele, am făcut privirea aia de wtf la multe scene ușor de anticipat.

Dar am avut norocul că am stat lângă două persoane super faine ( nu le cunosc, dar tare mult mi-ar plăcea acest lucru), care au comentat super fain filmul ( în timp real 🙂 ) și filmul mi s-a părut excelent .
Povestea filmului nu este cine știe ce, după părerea mea.

“Cu toate miracolele, aventurile și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei, noua pelicula surprinde întoarcerea personajelor și a dinozaurilor preferați, împreuna cu noile specii mai impresionante și înspaimântatoare ca oricând. Dupa închiderea parcului tematic „Jurassic World” de pe Isla Nublar, dinozaurii se plimba liberi pe insula timp de patru ani, pâna când o erupție vulcanica le amenința existența. Claire Dearing, fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție al Dinozaurilor, o organizație dedicata salvarii acestora. Pentru a o ajuta sa salveze dinozaurii ramași pe insula, ea o recruteaza pe Owen Grady, o fosta dresoare de dinozauri care a lucrat în parc. Owen încearca, de asemenea, sa-l localizeze pe Blue, ultimul ramas din cei patru dinozauri pe care i-a dresat și care a fost lasat în urma pe insula, descoperind totodata o conspirație care ar putea perturba ordinea naturala a întregii planete.”

Dar pentru efectele speciale super faine, filmul merită văzut la IMAX. Jurassic World: Un regat in ruina

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.