Stimulent de naștere doar pentru bucureșteni?

Chiar mă gândeam zilele trecute la cât de discriminați putem fi, noi toți, cei ce nu suntem bucureșteni. Cu ce sunt bucureștenii mai cu moț ca să beneficieze și de un stimulent de 2500 lei pentru fiecare copil născut după 26 iunie 2017?

Da, știu , cică, conform Institutului Național de Statistică, în perioada 2010-2015, în București, s-a înregistrat cel mai scăzut număr de nașteri. Și cu ce suntem noi ceilalți de vină?

Putem oare face ceva pentru a împiedica cetățenii din alte părți ale țării să vină și să-și facă domiciliul în Timișoara, spre exemplu. Sau în Cluj?

bebe

Noi, ăștia care nu locuim în București, nu suntem tot cetățeni ai acestei țări? România se află în declin demografic din cauza sporului natural negativ și al migrației, dar România nu înseamnă doar București!Dragi idioți care ați dat astfel de hotărâri discriminatorii, cât credeți că este de greu să ne facem buletin de București ( mama sau tatăl copilului ), să naștem copilul într-una din maternitățile din București ( mai ales că putem alege între o maternitate de stat sau una privată ) și să depunem niște acte la Centrul de Informare și Consiliere pentru Cetățeni sau la Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București?

Nu este greu deloc.

Este doar penibil să ajungem să facem acest lucru.

Dar pentru 2500 lei/ cap de copil nou născut cred va crește ( dacă nu s-a întâmplat deja acest lucru ) populația din București!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.