Un produs românesc ce merită încercat

Au trecut aproape 2 săptămâni de când m-am împrietenit cu noua Cremă leave-on pentru păr uscat sau deteriorat cu ulei Abyssinian de la Loncolor Expert. Pentru că ne-am înțeles foarte bine de la prima aplicare, am decis să vă ofer și vouă câteva informații.

Eu am un păr destul de dificil, îl vopsesc destul de des și, uneori, îl întind cu placa sau îl pun pe bigudiuri. Din păcate în ultima perioadă l-am tot ținut prins în coadă și probabil a avut și el de suferit. În plus mânuțele mici ale lui Sebi abia așteaptă să găsească ceva ce să apuce, așa că fiind prins în coadă mai scapă uneori “nevătămat” 🙂 .
Întotdeauna am încercat să îi ofer cel mai bun tratament. După fiecare spălare îl hidratam cu măști făcute în casă, sau cu măști de păr achiziționate din comerț și uneori mai foloseam spray-uri ce nu necesită clătire. N-am avut până acum ocazia să folosesc o cremă de păr ce se poate aplica pe părul umed sau pe părul uscat și care nu necesita apoi clătirea părului.

Și iată că s-a ivit ocazia de a încerca Crema leave-on de la Loncolor, o cremă ce nu necesită clătire, este anti-frizz și după aplicare pe părul uscat sau umed, acesta devine mătăsos și ușor de pieptănat. Nu pot să spun că m-a dat pe spate mirosul acesteia, dar am remarcat că părul meu a căpătat un luciu natural, un luciu pe care nu l-am obținut cu alte produse de îngrijire capilară. În plus după aplicarea cremei, părul meu nu părea deloc încărcat, cum am pățit de la anumite măști de păr achiziționate din comerț.
După ce am încercat crema de păr de la Loncolor și am văzut că îmi face foarte bin, am fost puțin curioasă referitor la uleiul Abyssinian. N-am mai auzit până acum nimic despre el (necunoscătoarea de mine 😛 ), așa că am dat un mic search pe internet. Cu această ocazie am aflat că dacă uleiul de Abyssinian intră în compoziția produselor de îngrijire a părului, acesta ajută la întărirea părului și la reducerea semnificativă a ruperii firelor de păr, că uleiul de Abyssinian se absoarbe foarte ușor  și nu lasă deloc senzația de păr gras sau lipicios.

job online

Și da, așa am simțit și eu. Părul meu nu părea a fi lipicios și nici nu arăta ca un păr gras.

Loncolor Expert

Am folosit Crema leave-on pentru păr uscat sau deteriorat cu ulei Abyssinian de la Loncolor Expert și pe păr uscat și pe păr umed.

Mie personal mi-a plăcut mai mult cum m-am simțit atunci când am folosit crema pe părul umed, deoarece aveam senzația că aș fi aplicat o mască pe întreaga lungime a părului, iar după ce am uscat părul cu uscătorul de păr, acesta avea un luciu foarte natural și sănătos.

Când am aplicat crema pe părul uscat, am aplicat-o doar pe vărfuri, iar apoi am folosit uscătorul de păr, pentru că am avut impresia că părul meu va rămâne umed, și mie nu-mi place senzația de păr umed. Poate dacă aș fi lăsat părul să se usuce, s-ar fi uscat frumos. Dar n-am avut răbdare să încerc acest lucru, așa că am grăbit puțin lucrurile și am folosit uscătorul de păr.

După 2 săptămâni de utilizare a acestui produs de îngrijire a părului pot spune că, pentru mine, Crema leave-on de la Loncolor va fi un timp îndelungat produsul favorit în hidratarea părului.

Și când mă gândesc că n-am folosit până acum niciun produs de la Loncolor….

Rușine mie!
Și când mă gândesc că toate produsele Loncolor sunt proiectate și produse într-o fabrică din București. Și când spun toate, mă refer și la vopselele de păr permanente și semipermanente, și la produsele de îngrijire a părului, la produsele pentru modelarea acestuia și la produsele pentru îngrijirea corpului.

Și pentru că mi-a plăcut atât de mult produsul de la Loncolor încercat, promit că voi încerca și alte produse Loncolor în viitorul apropiat.

Și-am să vă povestesc și vouă dacă mi-au plăcut sau nu.

Până atunci pot să vă spun că această Cremă leave-on pentru păr uscat sau deteriorat cu ulei Abyssinian de la Loncolor Expert se găsește în flacon de 200 ml și se poate achiziționa exclusiv în rețeaua Kaufland și probabil că, în viitorul apropiat, va fi disponibilă și în alte magazine.

Voi ați încercat acest produs?

Dacă nu, ce alte produse folosiți și recomandați?

Vă aștept cu drag comentariile :-*

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.